2402 U záró profil 2m
498-2

2405 U záró profil 1,2 m

9990 Ft /db

Méret: 120 * 8 cm
Súly: kb 1 kg

Termékleírás

U záró profil (rozsdamentes acél – fényes) 1,20 m. Végtégla kiváltására szolgál. 1,20 cm hosszú, egyik végén gérbe vágott. 8 cm vastag üvegtéglához való záró profil. Egyszerű rögzítés – könnyen tisztítható. Raktáron van.
Ez a rozsdamentes keretrendszer hasonló az alumínium záróprofilhoz, csak az elemei rozsdamentes acél profilok, amelyek elemeit szilikonnal lehet szilárd tartókeretté formálni. Felülete fényes. Hasonlatos a csapok krómozott felületéhez. Ez az üvegtégla befogó keretrendszer is csak egyenes falak kialakítására alkalmas. A felületkikészítése viszont a sima felületű takarólapokkal modern megjelenést biztosít a kész üvegfalnak, amelynek él-lezárásánál a hosszú oldalborító elemek feleslegessé teszik a különleges sarok kiképzésű üvegtéglák alkalmazását.
Kiváltható ez a termék egy hasonló lezáró elemmel, mely üvegből készült. Több színben létezik. Ezt elemenként kell az üvegtégla oldalára szilikonnal felragasztani. A két különböző lehetőség közül csak az ízlés a döntő. Van aki az elsőt és van aki ezzel a másik megoldással szimpatizál.
A harmadik megoldás az üvegtégla falak lezárására a lezáró és dupla lezáró üvegtégla elemek beépítése.
Az üvegtégla hódítása töretlen, sőt az utóbbi időben újra erőre kapott, azonban mostanra az üvegtégláról már nem csak a bevilágító üvegtégla falak jutnak eszükbe, hanem olyan kreatív üvegtégla alkotások is, amelyek remekül díszítik az otthonunkat. Az üvegtégla fal, az üvegtéglából készített díszítő motívumok a lakás bármely pontján alkalmazhatók.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„2405 U záró profil 1,2 m” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

hét − egy =